Home Operators Ik wil een diploma of me laten omscholen

Ik wil een diploma of me laten omscholen

Veel operators zijn het vak ingerold. Direct na de LTS of ander voortgezet onderwijs gaan werken, inmiddels veel ervaring opgebouwd, maar nooit een diploma mogen of kunnen behalen. Er zijn tegenwoordig ook veel mensen die bewust kiezen voor een baan in de procestechnologie. Gemotiveerde mensen die zich willen laten omscholen en profiteren van de vele kansen die het werkveld biedt.

Summa Procestechnologie biedt individuele onderwijstrajecten die je opleiden tot uitstekende operator. Je kunt met je diploma reageren op de honderden vacatures die bedrijven in de regio aanbieden.

Wat wij je bieden:

  • Opleidingen voor volwassenen. Je zit niet tussen de 16-jarigen.
  • Opleiden op je eigen werk of in de regio
  • Lestijden die rekening houden met je dienst.
  • Lesstof toegespitst op de machines in jouw bedrijf. Het praktijkdeel voer je uit op jouw processen.
  • Met een groot aanbod aan keuzedelen kun je je opleiding optimaal laten aansluiten op jouw praktijk en waar je naartoe wilt.
  • Je kunt het hele jaar door starten met je opleiding.

Door mijn diploma kreeg ik een vaste baan

Ik werk bij Prysmian Draka, waar Summa Procestechnologie een eigen opleidingslokaal heeft.  Ik heb nu Procesoperator A behaald en wil doorgroeien naar B. Het was heel hard werken voor mij, ook omdat ik moeite heb met Nederlands. Mijn docent heeft me erg goed begeleid zodat ik het toch gehaald heb. De lestijden zijn afgesteld op mijn ploegendienst. Alles in het productieproces van glasvezels vind ik heel bijzonder en nu mag en kan ik meer verschillende werkzaamheden uitvoeren. Door mijn diploma kreeg ik een vaste baan.

Cristina Azevedo