Home Operators Ik wil doorgroeien

Ik wil doorgroeien

Als operator wil je het proces tot in de puntjes beheersen. Er zijn veel operators die al een tijd hetzelfde werk doen en de kneepjes inmiddels wel kennen. Tijd voor iets nieuws! Misschien een betere baan of een andere functie binnen hetzelfde bedrijf? Jezelf verbeteren of op andere gebieden ontwikkelen? Met een goede en praktische opleiding maak je het mogelijk.

Summa Procestechnologie biedt opleidingen op elk niveau. Doorgroeien van operator A tot technisch leidinggevende, praktijkbegeleider of mentor is een vaak gemaakte route. En mooi meegenomen, je hebt na een opleiding vaak ook wat meer te besteden.

Wat wij je bieden:

  • Opleidingen voor volwassenen. Je zit niet tussen de 16-jarigen.
  • Opleiden bij je eigen bedrijf of in de regio
  • Lestijden die rekening houden met je dienst.
  • Lesstof toegespitst op de machines in jouw
    bedrijf. Het praktijkdeel voer je uit op jouw processen.
  • Met een groot aanbod aan keuzedelen kun je je
    opleiding optimaal laten aansluiten op jouw praktijk en waar je naartoe wilt.
  • Je kunt het hele jaar door starten met je opleiding.

Ik ben uitstekend begeleid

Ik werk al 20 jaar in de productie bij NXP in Nijmegen en was toe aan iets anders. Ik kreeg de mogelijkheid om dankzij een opleiding verder te groeien. Ik moet eerlijk zeggen: het is een tijd geleden dat ik naar school ging en ik zag er tegenop. Maar het is supergoed bevallen! Ik ben uitstekend begeleid en kon de opleiding op mijn eigen tempo doen. Ik heb mechanisch operator A gehaald, ben nu bezig met B en heb inmiddels een nieuwe functie. Ik heb mezelf echt verrast.

Richard van Vlaanderen