Home Over Summa Procestechnologie

Over Summa Procestechnologie

Meesters in procestechnologie

Procestechnologie is waardevol in vrijwel elke branche. Overal waar processen geautomatiseerd worden, zijn gekwalificeerde mensen nodig om de processen in goede banen te leiden. De werkzaamheden van operators lopen flink uiteen, van hands-on sleutelen tot het proces bewaken in controlekamers.

Praktijkgericht en actueel

Er is veel werk in de Procestechnologie. Omdat bedrijven zo goed mogelijk personeel willen, leidt Summa Procestechnologie jaarlijks honderden procesoperators op. Wij blinken uit in praktijkgericht en actueel onderwijs waar operators en bedrijven jarenlang profijt van hebben.

De opleider van Zuid- en Midden-Nederland

Bij Summa Procestechnologie staat leren op de werkplek centraal. Kan het niet op de eigen werkplek, dan maken we gebruik van diverse opleidingslocaties bij bedrijven in zuid en midden Nederland.  Als uitvalsbasis gebruiken we de Brainport Industries Campus in Eindhoven. U bent van harte uitgenodigd om eens te komen kijken. Bel voor een afspraak of meer informatie naar 040 269 50 50.

Het beeldmateriaal op deze website is tot stand gekomen dankzij medewerking van onder andere Trespa Nyrstar en De Persgroep.